Bostäderna i vårt studentbostadshus på Busholmen har nu alla erbjudits till valda boenden. Näst i tur är det dags för inflytt, som sker från och med 2 september 2016. Valda boenden kontaktas gällande noggrannare tidtabeller och instruktioner och vi önskar att dessa efterföljs.

De som ansökt om bostad under ordinarie ansökningstid men ej ännu erbjudits sådan står i kö för ledigblivande bostäder. Det är vid sidan om utflytt även möjligt att någon av de som nu erbjudits bostad antingen tackar nej till bostaden eller helt låter bli att svara, vilket medför att bostaden erbjuds till i kön näst varande. Ifall just du är näst i kön, kommer Realia kontakta dig vid tillfälle. Ifall du önskar hoppa av kön, meddela därom till ansokan@busholmen.fi.

I och med att övriga kvarteret fortfarande är i byggfasen bör extra försiktighet följas. Boende är även medveten om att störande faktorer är möjliga. Bör även beaktas att t.ex. cykelförråden är tillgängliga tidigast i mitten av oktober. Nedan planritningar på vilka områden som är i bruk från början av september.

Observera att nödutgången (varatie) är ämnad enbart för nödfall, ej för flytt eller allmänt bruk. Osakligt bruk medför kostnader för användaren, dörren övervakas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s